Over mij

Mijn naam is Froukje van Zanten (1976). Ordenen en structureren is iets dat ik mijn leven lang al prettig vind. Thuis, op school, tijdens mijn studie en nu ook in mijn werk en mijn gezinsleven met drie jonge kinderen. Van het opruimen van speelgoed via het opzetten van een goede boekhouding voor de studievereniging tot het inrichten van een efficiënte zolder en keuken met gelabelde dozen… Is het eenmaal op orde en opgeruimd, dan leidt dat tot een prettig gevoel van rust en ruimte: alsof ik ook in mijn hoofd heb opgeruimd. Met professional organizing heb ik van mijn aard mijn werk gemaakt. Anderen ervaren nu – samen met mij – ook dat prettige gevoel!

Ik heb bedrijfswetenschappen gestudeerd en werk sinds 2001 bij de Radboud Universiteit. Als docent, semestercoördinator, beleidsmedewerker en programmaregisseur. In deze functies heb ik ontdekt dat ik het leuk vind om een project te leiden, me met diverse dingen tegelijk bezig te houden, een (leer)proces te begeleiden en mensen uit te dagen een stapje verder te gaan dan ze gewend zijn.

MetvanZanten Bijdehand is in 2008 door mij opgericht vanuit de behoefte om in mijn werk te kunnen doen wat het beste bij mij past, om ‘te doen wat ik ben’. Hiervoor ben ik in 2008 gecertificeerd tot Professional Organizer door The Get Organized Institute (www.getorganized.nl).

Muntweg 358 | 6532 TM Nijmegen | 06-21678534 | info@metvanzantenbijdehand.nl